Traject: zandkastelenprogramma

Wanneer je als kind te horen krijgt dat je ouders gaan scheiden, komt heel veel op je af. Je hebt vele vragen, vele onduidelijkheden, ...  en je wil je ouders niet nog meer 'belasten'. Het is een tijd van veel onzekerheden.

Ook als ouder wil je je kind zo goed mogelijk helpen en ondersteunen.

Daarom bied ik een kortdurend programma aan. Waarbij we op een laagdrempelige en eenvoudige manier de verwerking van deze echtscheiding op gang brengen. Het grote verschil met andere programma's is dat dit preventief werkt. Want vaak maakt dat kleine beetje aandacht het grote verschil. 

Dit traject kan in groep worden aangeboden of individueel. Ook per gezin is mogelijk. 

Workshop: voel je gevoelens - 6 maart 2024

NIEUW!! Workshop : voel je gevoelens. In deze 'corona-tijden' is het niet altijd gemakkelijk voor de kinderen. Soms weten ze niet goed wat er gebeurt/ wat ze voelen. Daarom organiseer ik deze workshop. We gaan op een luchtige, speelse manier aan de slag om 'vrienden te worden van jezelf'. Het versterkt ook de veerkracht van je kind. Dit alles organiseer ik @vives Kortrijk. Op dinsdag 1 maart van 14u tot 17u voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. Heeft jouw kind interesse: stuur me een mailtje kindercoachdetriangel@outlook.com. Of bel met gerust op 0473/48.17.76.
Intro prijs: 15 euro